Hva er reklameskjerm?

En lokal arena for lokalt innhold

Etter å ha jobbet med markedsføring i mange år, så vi at det manglet en lokal reklameflate for lokale annonsører. Etter at lokalavisene ble gjort digitale, og annonseflatene ofte omgjort til nasjonale aktører, besluttet vi å bygge opp et digitalt nettverk bestående av reklameskjermer på strategiske plasser og av høy kvalitet på både utstyr og innhold.

Vi ønsker å levere verdiøkning

Våre digitale løsninger gir lavere produksjonskostnader for våre kunder, samt kostnadseffektiv distribusjon av deres merkevare. Tilbakemeldinger fra annonsører er at de i større grad ønsker reklameflater som ikke kan blokkeres og/eller spoles over. Våre kunder verdsetter mulighetene digitale kanaler gir i form av fleksibilitet og synlighet. Heldigitale og animerte løsninger gir flere ganger bedre synlighet enn statiske bilder og annonser.

Teknisk…

Skjermene som benyttes er vertikalt plasserte 32-65 tommere av høy kvalitet som er beregnet for døgndrift året rundt. Disse viser skybasert-innhold gjennom lynrask 4G-oppkobling fra Chili Mobil, som gir en rask og stabil forbindelse.

 

På skjermene vises aldri konkurrende reklame med aktører som finnes på stedet der skjermen er plassert, og skjermflaten er forbeholdt lokale annonsører i sin helhet.

Meny